Alle soorten woningen
Binnen 48 uur een passend bod
Geen makelaar of notaris kosten

VERKOOP UW HUIS IN ÉÉN WEEK AAN MERCARI

Uw huis snel verkopen? Zonder zorgen en zonder ingewikkeld papierwerk? Aan Mercari verkoopt u uw huis al binnen één week! Superfijn! Want eerlijk is eerlijk: bij het verkopen van uw huis via een makelaar komt heel wat kijken.

 

DIT IS HOE MERCARI U ZORGEN EN STRESS BESPAART

Een woning verkopen via de reguliere weg wordt door veel mensen gezien als een ingewikkeld proces. En dat is het eigenlijk ook. U heeft te maken met bezichtigingen en het opruimen van uw woning zodat deze er aantrekkelijk bijstaat. En dan nog maar te zwijgen over het bepalen van een realistische verkoopprijs en al het papier- en regelwerk dat op u ligt te wachten.

Met Mercari wordt dit allemaal voor u uit handen genomen. Wij kopen uw woning al in één week op! U meldt uw woning bij ons aan en na akkoord (van beide kanten) is uw huis direct van ons. Zonder tientallen bezichtigingen en zonder een berg aan papierwerk!

HUIS OPKOPEN: HET GELD SNEL OP UW REKENING

Naast dat uw huis laten opkopen door Mercari u heel wat stress en tijd bespaart, profiteert u hierbij van nog een groot voordeel: u ontvangt het geld spoedig op uw rekening. Dit is bijvoorbeeld fijn als u direct geld nodig heeft voor een andere investering, als u schulden moet aflossen of als u andere kosten heeft.

Huis verkopen

VASTGOED OPKOPER: KOMT UW HUIS IN AANMERKING VOOR OPKOPING?

Benieuwd of uw woning in aanmerking komt om door ons te laten opkopen? Meld uw woning dan direct aan! Nadat u uw huis heeft aangemeld in ons systeem, nemen wij binnen 48 uur contact op om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. Na de bezichtiging hoort u binnen 24 uur of wij uw huis willen opkopen én voor welk bedrag dat dan zou zijn. Fijn, toch?

Huis verkopen aan opkoper

WANNEER UW HUIS LATEN OPKOPEN EEN GOEDE OPTIE IS

Twijfelt u nog of uw woning laten opkopen een goede optie is voor u? Bij ons is in ieder geval iedereen die zijn huis snel wilt verkopen van harte welkom! In de praktijk zien we dat de volgende groepen mensen geregeld bij ons aankloppen om hun woning te laten opkopen:

 • Senioren: zij zien vaak tegen het verkoopproces van hun woning op en kiezen voor een snelle verkoop zonder gedoe gezeur en onzekerheid;
 • (Ex-)partners in scheiding: die graag snel van hun woning af willen;
 • Mensen met schulden: die een executieverkoop van hun woning willen voorkomen;
 • Mensen die erg druk zijn met andere zaken: bijvoorbeeld een emigratie. En die daarom snel hun woning willen verkopen;
 • Verkopers van huizen die lange tijd te koop staan: en graag een zorg minder willen;
 • Mensen met dubbele woonlasten; wat natuurlijk niet ideaal is;
 • Mensen met een zwakke gezondheid of een plotselinge ziekte: die hun woning snel moeten verruilen voor een aangepaste woonsituatie.

IN 8 STAPPEN UW WONING VERKOPEN

Als huizen opkoper handelen wij snel. Neemt u vandaag contact met ons op en is er uiteindelijk vanuit beide kanten een akkoord, dan is uw woning al binnen één week verkocht! Concreet doorloopt u de volgende 8 stappen:

 1. U meldt uw woning aan in ons systeem.
 2. Binnen 2 werkdagen krijgt u (vrijblijvend) te horen welk bedrag wij ongeveer voor uw woning zouden betalen. Dit is een richtprijs.
 3. Kunt u zich vinden in de richtprijs, dan plannen we een afspraak in voor een bezichtiging.
 4. Na de bezichtiging krijgt u binnen 24 uur te horen of wij uw woning willen opkopen en voor welk bedrag dat dan precies zou zijn.
 5. Bent u akkoord met het bod? Dan bespreken we samen op welke datum de oplevering is.
 6. Wij stellen de koopakte op (zonder ontbindende voorwaarden).
 7. Wij treffen u bij de notaris om het contract te ondertekenen.
 8. Uw huis is verkocht!

WILT U UW WONING LATEN OPKOPEN?

Vraag dan direct een eerste richtprijs aan bij Mercari en ontdek voor hoeveel u uw woning kunt verkopen! Dit doet u geheel vrijblijvend en zonder kosten, dus u heeft niks te verliezen.